Ajándék shiatsu kezelés a Női egység-női teljesség tanfolyamsorozat résztvevőinek

Április végén indul a Női egység-női teljesség címet viselő tanfolyamsorozatom a Mandala Nőijóga  Stúdióban. Az öt szombat délutáni alkalmon a kínai öt elem tana, a meridiánok és a japán do-in segítségével járjuk körbe és tapasztaljuk meg a nőiség témakörét.
Időpontok: április 30., május 14., 21., 28.
Helyszín: Mandala Nőijóga Stúdió, VI., Szalmás Piroska u. 11.   (A Kodály körönd mellett)
A tanfolyam további részletei....

Ha részt veszel mind az öt alkalmon, ajándék 
shiatsu masszázs kezelést kapsz ajándékba!

A shiatsuról: 
a shiatsu ősi japán masszázstechnika és holisztikus gyógymód. Elméleti háttere a kínai öt elem tana és a meridiánrendszer, amivel a tanfolyamsorozat folyamán ismerkedünk meg. A masszázs kezelés során viszont egy más helyzetben tapasztalhatjuk meg mindezt: az egyetlen dolgunk, hogy ellazuljunk és befogadjuk azt, ami történik a kezelés során. Nem kell figyelni, akarni semmit, csak átadni magunkat annak, ami történik, megélni, amit a kezelés során kapunk. És maga ez a szerep is egy szép női minőség és annak megtapasztalása.

A kezelésről: 
a kezelés során a holisztikus szemlélet alapján az egész embert figyeljük és érintjük. A kezelés földön zajlik ruhában technikáját tenyér- és ujjnyomások, nyújtások és ringatások adják. Az életenergiát, a Ki-t érintjük és harmonizáljuk a meridiánokon keresztül.

Szeretettel várlak a tanfolyamon és kezeléseken!