Do-in az Öt Elemmel a Kisbékában

 
  • Fáj a hátad, a derekad?
  • Migrénnel, fejfájással élsz együtt?
  • Sok a stressz az életedben?
  • Aggódsz, hogy mi lesz holnap?
  • Fázós vagy? Vagy éppen mindig ömlik rólad a víz?
  • Úgy érzed, hogy túl sok feladatot osztottak rád?

Ha ezek a te kérdéseid, akkor sok szeretettel várlak új,

Do-in az Öt Elemmel

kurzusomra a Kisbékában.


A Do-in a kínai öt elem tanán alapuló mozgásrendszer, amely nyújtásokból, ütögetésekből, ujjnyomásokból és légzőgyakorlatokból áll. A fenti problémák mindegyike egy vagy több elem egyensúlyának elbillenésére utal. A Do-in finom gyakorlataival és belső figyelemmel megerősítjük a gyengébb és megnyugtatjuk a feszült elemeket, így segítjük az Öt Elem Harmóniáját.

Az Öt Elem tana szerint az elemek nem csupán tulajdonságokat, hanem szerveket és testi funkciókat is jellemeznek, az elemek közötti kapcsolatok pedig a testen belüli munkamegosztást, az emberek közötti kapcsolatokat, és végső soron az élet körforgását írják le.

A Do-in mozdulatai egyszerűek, könnyen követhetőek. Gyakorlásához nincsen szükség előképzettségre és különleges adottságokra, mindenki a saját képességei és határai szerint végezheti a gyakorlatokat.

A mostani 6 alkalmas kurzuson először megismerkedünk az elemekkel és azok körforgásával, majd azt követően minden alkalmon egy-egy elemet állítunk a gyakorlásunk középpontjába és az ehhez kapcsolódó gyakorlatokat végzünk.

Sok szeretettel várlak akár csak egy-egy alkalomra vagy akár az egész kurzusra.

Időpont: szerdánként 19.00-20.15 (6 alkalom)
Első alkalom: 2010. február 24.
Helyszín: Kisbéka ÉletREformáló Központ, XI., Galambóc u. 35.


Amennyiben jössz, örülnénk ha tudnád jelezni felénk bejelentkezéssel (mail nekem vagy telefon Kisbékának.: +36 1 203 10 92).

Addig is szép tavaszillatú napokat kívánok!

Képek az alaptanfolyamról

Elkészültek a képek a 2010. január 23-24-i alaptanfolyamról, itt megnézhetitek!